Niet EU-klant, u koopt tax-free op de website. U moet uw invoerbelastingen en lokale BTW bij levering betalen in uw land van verblijf. EU-klant, BTW wordt toegevoegd tijdens de validatie van uw winkelwagen volgens uw land van verblijf.
Winkelmand

Terry Yakle - Quincy, Illinois

Geplaatst door Paul Crawley op

Terry Yakle - Garage Golf Net Pro-serie

Hallo Paul,

Ik ben erg tevreden met mijn netto retouraankoop. Veertig jaar geleden was ik een redelijk goede bogeygolfer zonder ooit les te hebben gevolgd. Een paar vrienden hebben me misleid om golf te spelen en ik raakte meteen verslaafd aan het spel. Ik denk dat het hielp dat ik in mijn beste jaren erg atletisch was en dat nog steeds is, zelfs nu ik 69 ben. Uiteindelijk kostte het me te veel tijd om na te denken over werk en het opvoeden van vier dochters. De vrouw vond terecht dat ik te veel tijd op de golfbaan doorbracht, dus gaf ik het spel met tegenzin op voor de komende 35 jaar of zo. Het zesendertigste jaar probeerde ik opnieuw te spelen en het plezier dat ik ooit beleefde, werd totale frustratie. Ik had het geluk om zelfs maar een bal te raken, laat staan ​​​​dat hij ging waar ik van plan was. Het nettorendement zou mijn laatste poging zijn in het spel dat ik ooit leuk vond en ik ben zo blij dat ik de munt heb gewonnen.
Het nettorendement heeft de frustratie die ik had bij het maken van balcontact drastisch veranderd. Ik heb hem nog maar een paar weken en de verbetering in mijn contact en swing is echt een opmerkelijke transformatie. Ik ben hard aan het werk geweest om een ​​paar honderd ballen per dag kapot te slaan en mijn opwinding voor golf is teruggekeerd, geen woordspeling bedoeld. Ik ben er zeker van dat ik mijn bogey golfherinneringen zal verbeteren. Ik aarzelde bij de aankoop, maar zo gelukkig dat ik over die hindernis ben gesprongen. Ik weet zeker dat twee keer zoveel geld investeren in lessen niet zo voordelig zou zijn geweest. Het gaat er niet om hoe ver je de bal raakt, maar hoe goed. =)
Ik kan je niet genoeg bedanken voor het beschikbaar stellen van dit product.
Met respect,
terry

Ouder bericht Nieuwer bericht

x