Niet EU-klant, u koopt tax-free op de website. U moet uw invoerbelastingen en lokale BTW bij levering betalen in uw land van verblijf. EU-klant, BTW wordt toegevoegd tijdens de validatie van uw winkelwagen volgens uw land van verblijf.
Winkelmand

Rich Smith, President Henderson Engineers, Inc.

Geplaatst door Paul Crawley op

Paul,

Als ingenieur kan ik producten waarderen en respecteren die goed zijn ontworpen en gemakkelijk in elkaar te zetten zijn. Dat is zeker het geval met de Net Return Simulator!

Mijn installatie is perfect verlopen en ik ben super blij met jullie product. De kamer die ik had was van de perfecte grootte, hoewel het een beetje krap is met een chauffeur. Heel erg bedankt en als ik iets kan doen om u te helpen met uw product, laat het me weten.

Eerlijk,

Rijk

Ouder bericht Nieuwer bericht

x