Niet EU-klant, u koopt tax-free op de website. U moet uw invoerbelastingen en lokale BTW bij levering betalen in uw land van verblijf. EU-klant, BTW wordt toegevoegd tijdens de validatie van uw winkelwagen volgens uw land van verblijf.
Winkelmand

Jeremy Parnell - Mentone, Californië

Geplaatst door Paul Crawley op

Jeremy Parnell - Home Series golfnet bij zwembad

Beste Paul,

Graag wil ik u persoonlijk bedanken voor mijn unit die ik van u heb ontvangen. Ik kocht de Home Series met zijhekken en mat. Ik ben erg onder de indruk van de kwaliteit van elk item en ook hoe gemakkelijk het was om op te hangen. Het was erg compact toen het eenmaal was gebouwd en paste perfect naast mijn zwembad. Om nog maar te zwijgen over het ziet er geweldig uit! Hoe dan ook, ik wilde gewoon een foto van mijn opstelling sturen en mijn bedankje sturen.

Jeremy

Ouder bericht Nieuwer bericht

x