Niet EU-klant, u koopt tax-free op de website. U moet uw invoerbelastingen en lokale BTW bij levering betalen in uw land van verblijf. EU-klant, BTW wordt toegevoegd tijdens de validatie van uw winkelwagen volgens uw land van verblijf.
Winkelmand

John Nguyen - Scappoose, Oregon

Geplaatst door Paul Crawley op
John Nguyen Patio Pro Pakket Golfnet
Paulus,
Bedankt voor een geweldig product.
Het was heel eenvoudig in te stellen - het kostte mijn zoon en ik ongeveer 10 minuten om alles in te stellen (zie bijgevoegde foto). Zeer hoogwaardig net en mat overtroffen mijn verwachting ver.
Ik heb eerder andere netten en matten gebruikt en dit is het allerbeste, elke cent waard. Het werkt zoals geadverteerd, de bal keert terug met onmiddellijke feedback wanneer hij recht, hook of slice wordt geraakt. Ik ben blij dat ik ook de zijnetten heb - het heeft een paar verdwaalde ballen bespaard.
We gebruiken het elke dag en ik heb er alle vertrouwen in dat ik een paar slagen van mijn spel kan halen.
Een zeer tevreden klant,
John Nguyen
Scappoose, Oregon

Ouder bericht Nieuwer bericht

x