Niet EU-klant, u koopt tax-free op de website. U moet uw invoerbelastingen en lokale BTW bij levering betalen in uw land van verblijf. EU-klant, BTW wordt toegevoegd tijdens de validatie van uw winkelwagen volgens uw land van verblijf.
Winkelmand

Bill Bigler - Shreveport, Louisiana

Geplaatst door Paul Crawley op

Beste Paul en team,

Ik heb je net gekocht en ben er dol op. Het is gemakkelijk in elkaar te zetten met de video, licht van gewicht en toch is het "kussen" -effect verbluffend. Ik zwaai mijn schijf op ongeveer 105-106 en er is geen geluid !!. En het rendement is geweldig.

Bijgevoegd zijn enkele foto's van mijn "outside man cave". Eigenlijk is mijn vrouw hier ook dol op. We zitten op onze veranda, ik grill en tussen schoten door. Wauw!

Ga zo door.

Ouder bericht Nieuwer bericht

x