Niet EU-klant, u koopt tax-free op de website. U moet uw invoerbelastingen en lokale BTW bij levering betalen in uw land van verblijf. EU-klant, BTW wordt toegevoegd tijdens de validatie van uw winkelwagen volgens uw land van verblijf.
Winkelmand

Paul Dunbar - Zuid-Setauket, New York

Geplaatst door Paul Crawley op

Ik hou gewoon van NetReturn. Gebruik de mijne al jaren.

Ik rijd niet langer 2 of 3 avonden per week naar de plaatselijke driving range (die eigenlijk gesloten was zodat ze huizen konden neerzetten), ik stap gewoon mijn achtertuin in. Dit bespaart me tijd en geld en geeft me de flexibiliteit om volgens mijn schema te oefenen en ook het merk golfbal te gebruiken dat ik normaal speel.

Een van de beste verjaardagscadeaus die ik ooit heb gekregen.

Paul Dunbar

Zuid Setauket, NY

Ouder bericht Nieuwer bericht

x