Niet EU-klant, u koopt tax-free op de website. U moet uw invoerbelastingen en lokale BTW bij levering betalen in uw land van verblijf. EU-klant, BTW wordt toegevoegd tijdens de validatie van uw winkelwagen volgens uw land van verblijf.
Winkelmand

Brad - Shobonier, Illinois

Geplaatst door Paul Crawley op

Het net is vandaag ontvangen van UPS-bezorging. Zodra ik het uit de doos haalde, wist ik dat het goed besteed geld was.

Wat een geweldig product. Het was zeer eenvoudig te monteren. Ik sloeg ballen in mijn kelder binnen 20 minuten na het openen van de doos. Het overtrof mijn verwachtingen ver. Ik wist dat het een kwaliteitsnet zou zijn, maar ik had geen idee dat het zo goed zou zijn.

Ik wou dat dit mijn eerste net was geweest! Ik verspilde geld aan een goedkoper exemplaar dat letterlijk geen dag duurde voordat het uit elkaar begon te vallen. Je krijgt waar je voor betaalt!

Bedankt voor een geweldig product. Ik zal het woord zeker verspreiden.

Een tevreden klant!

Ouder bericht Nieuwer bericht

x