Niet EU-klant, u koopt tax-free op de website. U moet uw invoerbelastingen en lokale BTW bij levering betalen in uw land van verblijf. EU-klant, BTW wordt toegevoegd tijdens de validatie van uw winkelwagen volgens uw land van verblijf.
Winkelmand

Flauwe McCartha - Beaverton, Oregon

Geplaatst door Paul Crawley op

Geweldig product!

Dit product werkt precies zoals geadverteerd. Ik heb het opgesteld in mijn garage met een plafond van 9 ′ en ik kan elke club raken, van lob wedge tot driver. Het verbazingwekkende is hoe het net de bal terugbrengt naar je slagpositie. Dit is geweldig om te proberen spiergeheugen te creëren. Vanaf het moment dat je een schot slaat totdat de bal weer klaar is om opnieuw geraakt te worden, duurt het ongeveer 2 of 3 seconden. Als je elke 5 tot 10 seconden met een slagsnelheid slaat, kun je heel snel door je hele tas werken. Ik heb gemerkt dat ik meestal niet eens hoef te bukken om de bal te positioneren. Mijn proces is om in te stellen, te raken, te analyseren, in te stellen en opnieuw te raken. Ik vermoed dat dit proces elke 8 tot 10 seconden plaatsvindt. Allemaal met één bal.

Dit is een geweldig hulpmiddel om kleine aanpassingen aan je swing uit te proberen, omdat de feedback zo snel is. Natuurlijk kun je de daadwerkelijke balvlucht niet zien, maar er is voldoende feedback door te kijken waar de bal het net raakt (volg de bal) en door het feit dat een bal met een hookspin iets naar rechts naar je terugkomt van de middellijn, en een slice-spin zal naar links terugkeren.

Voordat ik dit net kocht, schoot ik rond de 100. Mijn doel was om tegen het einde van de zomer de 80 te halen. Minder dan een maand nadat ik het net heb ontvangen, heb ik al 90 gebroken en fotografeer ik consequent in het midden van de jaren 80. Ik heb dit net bijna elke dag gebruikt. Het is geweldig om naar een golfinstructieshow zoals de Golf Fix op het Golf Channel te kunnen kijken en dan naar de garage te gaan en een nieuwe oefening uit te proberen.

Ik wist niet zeker of het de moeite waard was om het extra geld voor dit net uit te geven als je netten kunt kopen bij de plaatselijke golfwinkel voor een fractie van de prijs. Ik ben zo blij dat ik het geld heb uitgegeven. Ik was van plan om dit zowel buiten op een groot houten terras als in de garage te gebruiken. Het werd gemonteerd zoals geadverteerd. In de maand dat ik hem heb, heb ik hem niet naar buiten verplaatst. Het is zo handig om het in de garage te hebben dat ik het gewoon de hele tijd laat staan, zodat ik ballen kan slaan wanneer ik daar zin in heb.

Als u overweegt een goedkoper net te kopen, doe het dan niet. Koop dit net en u zult er geen spijt van krijgen.

Flauwe McCartha
Beaverton, OR

Ouder bericht Nieuwer bericht

x