Niet EU-klant, u koopt tax-free op de website. U moet uw invoerbelastingen en lokale BTW bij levering betalen in uw land van verblijf. EU-klant, BTW wordt toegevoegd tijdens de validatie van uw winkelwagen volgens uw land van verblijf.
Winkelmand

Steve Griffiths - Greenwich, Connecticut

Geplaatst door Paul Crawley op

Nadat ik in slechts een paar dagen een goedkoop net had vernietigd, besloot ik het extra geld uit te geven en The Net Return eens te proberen. Dit product is fantastisch!

Met 2 jonge kinderen heb ik weinig tijd op de baan en dus is het geweldig om een ​​net in mijn kelder te hebben. Ik speel al 2 of 3 jaar met een handicap van 10, maar ik ben ervan overtuigd dat dit zal helpen om mijn swing te grooven en me in enkele cijfers te krijgen. In tegenstelling tot andere netten is er geen dichtslaand geluid omdat de bal het net raakt in plaats van canvas.

Je kunt elke club gebruiken zonder je zorgen te hoeven maken over je doorgang, aangezien er geen kap is in tegenstelling tot de meer koepelachtige vormen. Je kunt dus vrij schommelen. Het is goed gemaakt en goed doordacht en binnen enkele minuten klaar.

Een door en door geweldig product voor elke handicap en voor iedereen die zich wil verbeteren of gewoon de drang heeft om een ​​paar ballen te slaan terwijl hij naar het golfkanaal kijkt.

Koop dit product als een golfer voor een andere.

Bedankt,
Steve Griffiths
Greenwich, CT

Ouder bericht Nieuwer bericht

x