Niet EU-klant, u koopt tax-free op de website. U moet uw invoerbelastingen en lokale BTW bij levering betalen in uw land van verblijf. EU-klant, BTW wordt toegevoegd tijdens de validatie van uw winkelwagen volgens uw land van verblijf.
Winkelmand

Charles Veeder - Middle Grove, New York

Geplaatst door Paul Crawley op

Ik exploiteer een faciliteit voor golftraining en het maken van clubs en ik schrijf u om u te laten weten hoe onder de indruk ik ben van de Net Return "Pro Series" die ik onlangs bij uw bedrijf heb besteld.

In mijn meer dan 15 jaar lesgeven, moet ik zeggen dat dit het meest gebruiksvriendelijke internetsysteem van de hoogste kwaliteit is dat ik ooit voor mijn bedrijf heb gebruikt. Het is gemakkelijk op te zetten en af ​​te breken voor gebruik op beurzen en het is geweldig voor lessen en clubfittingen. Ook hoogwaardige utiliteitsbouw. Je hebt een echte winnaar in "The Net Return".

Chuck Veeder - CV Golffoto

Karel Veeder

USGTF-instructeur en True Temper PFC Fitting Center

CVGolf.biz

Ouder bericht Nieuwer bericht

x