Niet EU-klant, u koopt tax-free op de website. U moet uw invoerbelastingen en lokale BTW bij levering betalen in uw land van verblijf. EU-klant, BTW wordt toegevoegd tijdens de validatie van uw winkelwagen volgens uw land van verblijf.
Winkelmand

Darrin Stephens - Goldsboro, Noord-Carolina

Geplaatst door Paul Crawley op

Het product dat je me hebt verkocht, is ronduit UITSTEKEND!

Ik zou niet blijer kunnen zijn met het net, de grasmat en de tee-gras. Ik heb tot nu toe waarschijnlijk ergens in de buurt van 300 ballen geslagen. Gefeliciteerd met een geweldig ontwerp en een geweldig product. Het is alles wat je zei dat het was en nog wat. Sterker nog, ik heb zojuist mijn "bereikplan" laten vallen bij mijn plaatselijke club ($ 240,00 per jaar) nu ik het nettorendement heb.

Darrin Stephens
Goldsboro, NC

Ouder bericht Nieuwer bericht

x