Niet EU-klant, u koopt tax-free op de website. U moet uw invoerbelastingen en lokale BTW bij levering betalen in uw land van verblijf. EU-klant, BTW wordt toegevoegd tijdens de validatie van uw winkelwagen volgens uw land van verblijf.
Winkelmand

Chris Ball - Grand Rapids, Michigan

Geplaatst door Paul Crawley op

Dit is een product van zeer hoge kwaliteit.

Een van de redenen waarom ik altijd aarzelde om een ​​net te kopen, is omdat ik niet zeker was van de duurzaamheid van veel producten op de markt. Dit is een product dat gemaakt is voor vele jaren gebruik. Ik vind dat The Net Return de investering meer dan waard is en ik zou dit product ten zeerste aanbevelen aan mensen die hun spel willen verbeteren. Ik zal altijd kwaliteit verkiezen boven de goedkoopste prijs. Ik hou ervan!

Chris Bal

Grand Rapids, MI

Ouder bericht Nieuwer bericht

x