Niet EU-klant, u koopt tax-free op de website. U moet uw invoerbelastingen en lokale BTW bij levering betalen in uw land van verblijf. EU-klant, BTW wordt toegevoegd tijdens de validatie van uw winkelwagen volgens uw land van verblijf.
Winkelmand

Lyndon Lobo - Edmonton Alberta, Canada

Geplaatst door Paul Crawley op

Hallo Paul,

Ik weet niet zeker hoeveel van uw producten naar Canada gaan, maar het is van onschatbare waarde geweest voor mijn golfspel. Voordat ik uw product kocht, besefte ik dat mijn spel veel oefening vergde. Simpel gezegd, ik maakte geen goed contact met de bal en ik weet zeker dat de meeste recreatieve golfers hetzelfde probleem hebben. Naar het strand gaan is niet zo eenvoudig in Canada (het is vandaag 29 april 2010 en het sneeuwt buiten)! Door de Net Return heb ik elke avond op mijn spel kunnen oefenen. Ik heb mijn swing recht kunnen trekken, met en nieuw 3 hout kunnen oefenen en nieuwe technieken kunnen leren.

Een ding dat niet werd genoemd in de getuigenissen die ik las, was het feit dat je kunt oefenen met putten met de golfgras. Elke avond oefen ik putts van 10 'en het heeft mijn score enorm verbeterd. Ik heb mijn score met meer dan 10 slagen kunnen verminderen en wat nog belangrijker is, mijn schoten zijn consistent. Ik ben een meer zelfverzekerde golfer geworden door uw product te gebruiken. Ik raad zelden producten aan, maar het nettorendement is een uitstekende investering.

Bedankt
Lyndon Lobo
Edmonton, Alberta
Canada

Ouder bericht Nieuwer bericht

x