Niet EU-klant, u koopt tax-free op de website. U moet uw invoerbelastingen en lokale BTW bij levering betalen in uw land van verblijf. EU-klant, BTW wordt toegevoegd tijdens de validatie van uw winkelwagen volgens uw land van verblijf.
Winkelmand

Michael Gabbay - Los Angeles, Californië

Geplaatst door Paul Crawley op

Toen ik de Net Return kocht, vroeg de eigenaar me wat mijn doelstellingen waren en ik vertelde hem dat ik een golfer van laag tot midden jaren 80 wilde worden met een mooie golfswing. Paul nam de tijd om me een 'To Do'-lijst te sturen die in feite zei: doe minstens 100 swings gedurende 60 dagen achter elkaar zonder falen en ik garandeer je dat je minstens 4 slagen van mijn spel zult scheren.

Nou Paul, ik ben terug om je te vertellen dat rond de 40e achtereenvolgende dag mijn swing echt goed begon te komen. Wat 's nachts leek te zijn, pakte ik 15-20 meter op met mijn chauffeur en elke andere club in mijn tas. Ik begon het zoete geluid te horen dat een goed geslagen bal maakt...Wow Wow Wow...

Waar ik gemiddeld 3-4 misslagen of slechte schoten per kant had, ben ik hier om te zeggen dat die misslagen zo goed als verdwenen zijn. Door te zien wat ik uit deze 60 dagen heb gehaald, ben ik volledig gaan geloven.

Het ontwerp van de Net Return is briljant, het is licht van gewicht en toch duurzaam, het installeren was een fluitje van een cent en er is geen gereedschap voor nodig. De onderdelen hebben allemaal dezelfde kleur, klik ze gewoon in elkaar en ga.

Het belangrijkste is dat je met de Net Return slechts 1 bal nodig hebt, niet zoveel als andere netten. Ik had $ 300 per maand kunnen blijven uitgeven aan het bereik en nergens zo snel verbeterd als met het nettorendement. Wat mij betreft, naast mijn nieuwe clubs, was het de beste investering die ik kon doen. Nu de economie in de richting beweegt die ze heeft, geeft het nettorendement me niet alleen uren en uren entertainment en lichaamsbeweging hier thuis, maar krijg ik nog veel meer waar voor mijn Green Fees Buck.

Bedankt voor het brengen van golf naar mijn beperkte ruimte.
Het is tijd voor mijn 100 swings…Gotta go!! Voor!!!!

Michael Gabbay

Los Angeles, CA

Ouder bericht Nieuwer bericht

x