Niet EU-klant, u koopt tax-free op de website. U moet uw invoerbelastingen en lokale BTW bij levering betalen in uw land van verblijf. EU-klant, BTW wordt toegevoegd tijdens de validatie van uw winkelwagen volgens uw land van verblijf.
Winkelmand

Jeff Perry - Illinois

Geplaatst door Paul Crawley op

Jeffrey Perry Golfgras

Jeffrey Perry Golf Achtertuin Groen

Nadat ik afgelopen herfst een synthetische putting/chipping green van 30'x39' in mijn achtertuin had geïnstalleerd, besloot ik The Net Return te kopen om het spiergeheugen voor mijn golfswing verder te oefenen.

Paul Crawley heeft me uitstekend door alle voordelen en opties van The Net Return geleid, inclusief grootte, zijbarrières, mattype en mogelijke locatie bij mij thuis.

Ik heb uiteindelijk besloten dat The Net Return mooi zou passen op het meest noordelijke deel van de putting/chipping green zonder de green te belemmeren wanneer deze niet in gebruik is. Ik heb ook besloten om de zijhekken te gebruiken voor gasten of mijn kinderen die misschien een eigenzinnig schot hebben. Wanneer ze niet in gebruik zijn, kunnen de zijhekken achter The Net Return worden geplaatst.

Ik heb er ook voor gekozen om met de 6'x10' Pro Turf te gaan om het volledige "return-effect" te krijgen zonder het putoppervlak te verstoren met clubs of koppel van mijn golfswing. Bij niet-gebruik rolt de grasmat mooi op en kan van de putting green worden gehaald.

Nu kan ik thuis op één plek aan meer aspecten van mijn game werken!

Paul, nogmaals bedankt voor het persoonlijke advies en het produceren van zo'n geweldig product, blijvend succes.

Groeten,

Jef Perry

Ouder bericht Nieuwer bericht

x