Niet EU-klant, u koopt tax-free op de website. U moet uw invoerbelastingen en lokale BTW bij levering betalen in uw land van verblijf. EU-klant, BTW wordt toegevoegd tijdens de validatie van uw winkelwagen volgens uw land van verblijf.
Winkelmand

Harold Farley - Titusville, Pennsylvania

Geplaatst door Paul Crawley op

Harold Farley golfnet in garage

Harold Farley golfnet in garage

Paul, ik vind het zo leuk dat ik niet weet waar ik moet beginnen, dus hier gaat...

Ik heb The Net Return gekocht omdat ik op het platteland van Pennsylvania woon en voor de praktijk een rit van meer dan 30 mijl of zo vereist. Ik zag de Net Return voor het eerst in Naples, Florida bij een vriend thuis. Hij gaf me je contactgegevens en ik ging naar de website. Alles wat ik las was precies wat ik ervoer toen het net en de mat arriveerden (dat was 3 dagen na aankoop).

Ik heb het de volgende ochtend opgezet, dit was vrij eenvoudig. Ik heb dagelijks geoefend. Tot nu toe heb ik in korte tijd mijn doel en richting verbeterd. Ik sla de bal stevig en krijg wat verbetering in mijn afstand. Ik vind het leuk dat het handig is en ik heb een spiegel toegevoegd om te helpen bij mijn uitlijning.

Over het algemeen is alles wat uw website heeft beloofd, gebeurd – ik zou niet gelukkiger kunnen zijn.

Bedankt,
Harold Farly
Titusville, Pennsylvania

Ouder bericht Nieuwer bericht

x