Niet EU-klant, u koopt tax-free op de website. U moet uw invoerbelastingen en lokale BTW bij levering betalen in uw land van verblijf. EU-klant, BTW wordt toegevoegd tijdens de validatie van uw winkelwagen volgens uw land van verblijf.
Winkelmand

Ricky Krautman

Geplaatst door Paul Crawley op

De Net Return is een enorm voordeel voor mij geweest als voormalig D1 Kicker bij Syracuse en nu Pro Kicker voor het Roc City Thunder Indoor Football Team. Tijdens mijn beperkte opwarmtijden zorgt de Net Return ervoor dat ik meer herhalingen kan maken en dat bespaart enorm veel tijd, omdat je geen tijd verspilt aan het terughalen van ballen. De voetballen komen snel en nauwkeurig op je af.

De montage is snel en pijnloos en heeft het bij mij volgehouden in vreselijke weersomstandigheden. Ik raad de Net Return ten zeerste zonder aarzeling aan. Bekijk de video op de Net Return en zie hoe ik schop - Voordat ik dit product goedkeurde, heb ik er uren in getrapt en ik ben dankbaar dat de Net Return zo'n uitstekend product heeft samengesteld.

Ricky Krautman
Pro Kicker en Coach
ricky@krautmankicking.com

www.krautmankicking.com

Ouder bericht Nieuwer bericht

x