Niet EU-klant, u koopt tax-free op de website. U moet uw invoerbelastingen en lokale BTW bij levering betalen in uw land van verblijf. EU-klant, BTW wordt toegevoegd tijdens de validatie van uw winkelwagen volgens uw land van verblijf.
Winkelmand

Matt Papes

Geplaatst door Paul Crawley op

Matt Papes Pro Series golfnet in garage

Matt Papes met Pro Series golfnet in garage

Bij elk item dat je per post bestelt, ongezien, is er altijd scepsis. Zeker als je het record van mislukkingen hebt dat ik heb geprobeerd een golfnet te kopen zodat ik thuis kon oefenen. Ik ben echter blij te kunnen zeggen dat ik eindelijk de jackpot heb gewonnen!

Ik kocht wat The Net Return wordt genoemd, waarnaar een van mijn collega's die ooit een opstelling in zijn huis had, me doorverwees. Er zijn meerdere video's op de site die uitleggen hoe het werkt, inclusief montage en demontage. Ik ben 's werelds meest luie, onhandigste en onhandigste klusjesman, wat mijn vrouw eindeloos teleurstelt, maar ik zal je hier niet vervelen met dat verhaal over wee. Ik noem het omdat zelfs ik, hoe uitgedaagd ik ook ben in het bouwen van dingen, in staat was om het net in een mum van tijd in elkaar te zetten, precies zoals geadverteerd op de site.

Ik heb de accessoires niet gekocht omdat ik mijn eigen mat had. Maar ik denk dat ik naar het huisdepot ga om wat vloerbedekking of iets dergelijks op de vloer te leggen, dus als de bal bij mij terugkomt, raakt hij niet de stoep. Maar ondanks dat het zo werkt, werkt het prima!

Een ding dat ik snel heb geleerd, is dat als je een mooie auto bezit zoals ik, je hem maar beter uit de garage kunt halen terwijl je aan het oefenen bent! Ik schacht er een recht in de juiste band ongeveer 4 schommels in! Gelukkig is er geen schade aangericht!

Ik ben ervan overtuigd dat om de handicap echt naar beneden te brengen, de eerste stap meer oefening is en praktisch gezien moet dit thuis worden gedaan, bij regen of zonneschijn. Met The Net Return ben ik nu klaar voor succes in 2010. We komen in de komende berichten op de goede voornemens en actieplannen voor het nieuwe jaar, dus houd het in de gaten. In de tussentijd ben ik er zeker van dat ik op oudejaarsavond champagne zal hebben gedronken en me nog steeds gedwongen zal voelen om te oefenen. Ik hoop alleen dat ik eraan denk om mijn auto te verplaatsen voordat ik dit doe!

Ouder bericht Nieuwer bericht

x