Niet EU-klant, u koopt tax-free op de website. U moet uw invoerbelastingen en lokale BTW bij levering betalen in uw land van verblijf. EU-klant, BTW wordt toegevoegd tijdens de validatie van uw winkelwagen volgens uw land van verblijf.
Winkelmand

Toshiyo Hayashi

Geplaatst door Paul Crawley op

Toshiyo Hayashi

Toshiyo Hayashi

Het was leuk je vorige week te ontmoeten. Ik heb het nettorendement nu in mijn kelder ingesteld en het is geweldig. Ik heb wat foto's gemaakt omdat ik dacht dat het er goed uitzag :-) Het is zo ontspannend om de bal te slaan en te oefenen na een lange dag. Het is ook erg leuk. Ik ben al aan het verbeteren met mijn contact en ik heb het gevoel dat het veel geld is uitgegeven. Bedankt voor het kwaliteitsproduct!

PS Ik ben blij dat ik de groene kleur heb gekregen, want ik vind dat deze bij de grasmat past en er geweldig uitziet.

Ouder bericht Nieuwer bericht

x