Niet EU-klant, u koopt tax-free op de website. U moet uw invoerbelastingen en lokale BTW bij levering betalen in uw land van verblijf. EU-klant, BTW wordt toegevoegd tijdens de validatie van uw winkelwagen volgens uw land van verblijf.
Winkelmand

David Knittel - Florida

Geplaatst door Paul Crawley op

David Knittel2David Knittel

Hallo, mijn naam is David Knittel. Mijn vrouw heeft dit jaar, 2012, het Net Return, pro-golfpakket voor me gekocht. Ik moet zeggen dat dit waarschijnlijk het beste golfnet, trainingshulpmiddel is dat ik ooit heb gebruikt, om nog maar te zwijgen van het beste kerstcadeau ooit. Alles eraan is van topkwaliteit en het eindproduct ziet er, eenmaal in elkaar gezet, uit als een Pro-golfbaan in mijn achtertuin.

Ik ben al een tijdje op zoek naar het juiste net om aan te schaffen en godzijdank kwam ik de Net Return tegen. Eén bal, keer op keer, geen verspilde moeite, gewoon zwaaien. Het systeem in elkaar zetten is zo eenvoudig met de kleurgecodeerde palen, iedereen zou het kunnen. Ik heb de mijne zelf in elkaar gezet en van begin tot eind, zelfs met de zijnetten, kostte het me ongeveer een half uur. Het zijn allemaal lichtgewicht aluminium palen en het net is al op zijn plaats. Klik gewoon alle palen in elkaar, schuif het net eromheen en je bent vertrokken. Ik hoefde niet eens een routebeschrijving te gebruiken, zo gemakkelijk ging het.

Ik dacht dat het systeem een ​​beetje prijzig was, maar nogmaals, het eindproduct is geweldig. Ik heb de enorme golfmat van 6 'x 10' en hij is dik. De zijnetten zijn geweldig, omdat ik een aantal kinderen heb die het ook gebruiken. Het was gemakkelijk om het te verplaatsen om de beste locatie te vinden omdat het zo licht is. De zandzakken die bij het pakket worden geleverd, zijn geweldig om het stabiel te houden en het maakt de zijnetten echt mooi af. Ik heb de tees nog niet in de mat gelegd, gewoon omdat ik niet zeker weet waar ik ze wil plaatsen. Ik ga ook de beker kopen, zodat deze kan worden gebruikt als putting green en de UV-spray om hem te beschermen. Maak je geen zorgen over de prijs van dit net, je zult versteld staan ​​en blij zijn als je het eenmaal in elkaar hebt gezet. Dollar voor dollar, dit moet het beste net op de markt zijn.

Ik heb dit op mijn Lanai ingesteld, aangezien ik in Florida woon en enkele foto's voor je heb bijgevoegd.

Ouder bericht Nieuwer bericht

x