Niet EU-klant, u koopt tax-free op de website. U moet uw invoerbelastingen en lokale BTW bij levering betalen in uw land van verblijf. EU-klant, BTW wordt toegevoegd tijdens de validatie van uw winkelwagen volgens uw land van verblijf.
Winkelmand

Chad Parr - Zuid-Lyon, Michigan

Geplaatst door Paul Crawley op
Bedankt Paul. Ik weet niet zeker of jij een van de jongens was die ik dit jaar op de Michigan Golf Show in Novi heb ontmoet, maar ik moest langskomen om de bende te vertellen wat ik van je product vond.
Het is verreweg het beste net dat ik ooit heb gebruikt, gezien, getest of overwogen om te kopen. Mijn 7-jarige dochter, ze is er helemaal weg van en gebruikt het waarschijnlijk meer dan ik!! Wie had gedacht dat het zo'n vroege impact zou hebben gehad op haar begin van haar verslaving aan het golfspel!!
Alleen al om die reden juich ik uw product toe, en ik blijf het vertellen aan iedereen die wil luisteren.
Eerlijk,
Tsjaad

Ouder bericht Nieuwer bericht

x